Monday, September 25, 2006

Kaos och välgång trots allt...

Yo! Back in the south! Måste säga att det var grymt kul att vara hemma i helgen. Det var första gången jag var hemma sedan hela ng-äventyret började så det var lite speciellt. Mitt ena kusinbarn, Valle, hade lärt sej gå. Ja det är konstigt vad världen snurrar i Falköping trots att jag inte är där.

När jag åkte tillbaka hit till Malmö var jag väl medveten om att det snart var dags att börja jobba med Nordic igen, men det är konstigt hur man kan se på en tidsperiod från en dag till en annan. I söndags tänkte jag; ja men det är luuuungt! Nordic är ju inte förrän nästa helg. Idag, bara några futtiga timmar senare, tänker jag snarare; Nordic är till helgen AAAAHHHHH!!!! Hur ska detta gå? Ingen bröd och ingen yoghurt... Men det har vi nu! För jag har beställt yoghurt (mindre än förra gången) och jag har fixat bröd (aningen mindre än förra gången haha). Det har gått så smidigt och det bästa är att leverans ingår på brödet! Hurrah, hurrah, hurrah! Den tid jag fick över (!) ägnade jag åt att ringa kyrkkontakter och informera om Nordic. Det är nog det jag kommer pyssla med i morgon också. Dessutom ska jag steka mer strimmlade kossor. 10 kg för att vara exakt. Ska med spänning föjla den stundande Nordic. Vore så skönt och slippa hela korv incidenten.

Dagens tips: Kolla in min kära kusins blogg; www.vig.blogg.se




2 comments:

Jeff said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jeff said...

Saxat från din kusins blogg:

"Jag är en student i Helsingborg, läser 'Kreativ programvarudesign' vid EC utbildningar."
(Blogger ville inte ge mig emfas med uppmörkningen, så jag citerar på lekmannavis)

Jag läser till systemspecialist inom Linuxsystem, också i Helsingborg, också för EC utbildning. Jag hade min första presentationsdag ihop med KPD:arna. Jag drack öl och snackade programmering med deras programmeringslärarinna i förra veckan. Världen är liten.