Thursday, March 20, 2008

happy easter!


ja, nu är påsken här igen! på söndag åker jag hem till falköping för att spendera lite tid med min familj och vänner och det ska bli svingött! men nu ihelgen hänger jag på påsk-konferens här i malmö...

nåt jag vill säga bara; påsken handlar om att Jesus dog för dina synder och att han gjorde det för att han älskar dej. det ä sant! hade han inte älskat dej hade han inte dött för dej. så ja, glad påsk och glöm inte detta!

ses någon gång!

2 comments:

Evelina Axelsson said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Hej!
Du skriver: ” Jesus dog för dina synder och att han gjorde det för ”

Jag vill kommentera…
[Att skilja åt,] Den historiska Mashiakh (”Messias”) som det står skrivet om i originalversionen av det som blev redigerat till ”Matteuseusevangeliet” [not 1] hette Ribi [det var hans titel] Yehoshua. Hans namn redigerades av hellenister till ”Jesus”. Han och hans efterföljare praktiserade direktiven i Torah [”Moseböckerna”] och för att följa honom måste man praktisera Torah. [not 2]

Ribi Yehoshua – Messias - levde och praktiserade direktiven i Torah med ett uppriktigt hjärta, han dog oskyldig och blev ett offer. På grund av detta kan den perfekta Skaparen ge Sin förlåtelse för de tillkortakommanden (i att hålla direktiven i Torah hos alla de som gör sitt yttersta i att följa Skaparens direktiv i Torah (i enlighet med vad som står i Yekhezeqeil [”Hesekiel”] kapitel 18 (på hebreiska)) i den judiska Bibeln; samt hos dem som har medvetet brutit mot ett direktiv i Torah - t.ex. brutit mot förbudet att äta fläsk - och upphör med sin överträdelse och istället börjar göra sitt bästa att praktisera alla direktiv i Torah icke-selektivt till det bästa av sin förmåga.

Att följa Messias undervisning – leder en in i att observera direktiven i Torah – och leder en i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

Noter:
1: Belägg i denna artikel: Länk

2:Påståenden bevisade på Netzarims hemsida: Länk